Bezoek en afhaaladres        Service, advies en Garantie

Zwenkwielenwebwinkel.nl, het adres waar u altijd slaagt voor zwenkwielen!

Bent u opzoek naar zwenkwielen? Wij hebben zeer veel soorten zwenk wielen voor allerlei verschillende toepassingen. Is het voor een meubel, loungebank of afvalcontainer? Bij ons kunt u voor elke toepassing een wiel kopen! Wij verkopen alleen TENTE wielen, dit is een kwaliteits keuze die we gemaakt hebben om u te voorzien van een absoluut betrouwbare aankoop. Op alle TENTE wielen geven wij de orginele fabrieksgarantie. Heeft u een zwenkwiel thuis die u graag opnieuw zou willen kopen? Bel of mail ons dan gerust, wij kunnen nagenoeg alle soorten leveren.

 

Zwenkwielen

 

Apparaten zwenkwielen Rubber zwenkwielen Nylon zwenkwielen

Zwaarlast zwenkwielen RVS zwenkwielen Luchtband zwenkwielen

 

Meubelwielen

 

Stoelwielen Bureaustoelwielen Parketwielen

Ladewielen Modellen Aansluitingen

 

Wielen

 

Steekwagenwielen Kruiwagenwielen

 

Transportmiddelen

 

Steekwagens Bouwkruiwagens  Meubelhondjes

 

Ons assortiment TENTE wielen is zelfs nog veel groter dan u hier op de webwinkel vindt. Ook voor kleine zwenkwieltjes bent u bij ons op het juiste adres. We hebben ze al met een inbouwhoogte van 13mm! De gegevens die wij op onze webwinkel laten zien zijn allemaal volgens de laatste Europese Normen, denk hierbij aan het draagvermogen, deze is gegarandeerd zeker zodat u zonder enige twijfel jarenlang het wiel probleemloos kunt gebruiken!

Waarom TENTE wielen?

De uitvinding van het wiel is waarschijnlijk niet alleen de belangrijkste technische concept onder 's-werelds baanbrekende uitvindingen; tot op de dag blijft het verkeer, efficiëntie en vooruitgang waarborgen. Het beweegt personen en goederen en neemt de ontwikkeling van onze maatschappij voortwaarts. Met state-of-the-art middelen brengt TENTE deze mobiliteit in de eenentwintigste eeuw.

 

Better Mobility. Better Life.

Dat is het motto van TENTE. Het is waar TENTE in gelooft en waar ze dag na dag voor werken. Over de hele wereld streven de medewerkers ernaar verantwoordelijkheid op zich te nemen om de wielenwereld een verdere stap vooruit te doen zetten. Zij doen dat met volledige toewijding en uit volle overtuiging.

 

De missie van TENTE.

"Mobiliteit” is van essentieel belang voor de moderne samenleving en alle individuen. Bij TENTE leveren ze graag hun bijdrage aan het verbeteren van de omstandigheden, de manier waarop mensen werken en hun arbeidsomstandigheden. Openheid is kenmerkend voor TENTE. Eerlijk en open over hun doelstellingen, waarden, benaderingen, processen en successen. Deze transparantie leidt tot een partnerschap met klanten die is gebaseerd op vertrouwen.

 

Betrouwbaar.

Wij zwenkwielenwebwinkel.nl zijn samen met fabrikant TENTE een betrouwbare partner voor wielen en zwenkwielen en de daarbij bijbehorende processen, systemen en oplossingen. "Vandaag werken we altijd voor de oplossingen voor morgen”. Het voornaamste doel: “TENTE zal slechts op een duurzame basis winstgevend blijven als we blijvend tevreden klanten hebben".

 

Persoonlijk advies

Bel: 0318-590507 of mail naar klantenservice@tegapo.nl

Maandag tot vrijdag 08.00-17.00 uur, Zaterdag 08.30 - 12.00 uur

Partners BM winkels 1

Gebruik maken van deze website betekent dat u de Algemene Voorwaarden accepteert. Om Zwenkwielenwebwinkel.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.