Bezoek en afhaaladres        Service, advies en Garantie

Transportwielen zwaarlast - comfortabel grote gewichten vervoeren. Bent u opzoek naar een zwaarlast zwenkwiel voor dagelijks gebruik? In deze categorie vindt u zeer veel zware zwenkwielen die uiterst professioneel zijn. Deze wielen worden veel gekocht door zakelijke klanten en andere proffesionals. Deze klanten vinden het belangrijk dat ze een betrouwbaar product kopen. Met een zwaar transportwiel van TENTE kunt u dagelijk zware werkzaamheden verrichten. Alle draaglasten die bij de zwenkwielen zwaar staan aangegeven zijn getest volgens de Europese normen. Dit houdt in dat de aangegeven draaglasten altijd veilig zijn getest en berekend. Onderstaand kunt u gemakkelijk alle zware wielsoorten kiezen. Binnen elke categorie vindt u duidelijk de informatie en eigenschappen van het soort.

 

Rubber heavy nav   Nylon heavy nav   Polyurethaan heavy nav

 

Zwaarlast snijden

 

Bandsoorten
Voor zware belasting wordt er gebruikt gemaakt van 3 bandsoorten. Dit heeft te maken met de ondergrond en de geluidsdemping. De Polyamide zwenkwielen hebben een SHORE D75 kwaliteit waardoor deze uitermate geschikt zijn voor ruwe vloeren, dit wielsoort is erg schokbestendig. Het elastisch rubber is gigantisch comfortabel, het heeft zelf een hardheid van maar SHORE A67, dit rijd comfortabel i.v.m. veerkrachtigheid. Het elastische effect maakt het transporteren comfortabeler. Het wiel heeft een voortstuwende kracht omdat het elastisch is. Het Polyurethaan wiel is erg bekend in de Heavy duty wielen wereld omdat het universeel in gebruik is. Dit wiel kan rijden op ruwe en gladde terreinen. Met de aankoop van een wiel is de regel altijd: Hoe groter het wiel, hoe lager de rolweerstand.

 

Zwaarlast wielsoorten

 

Vork
De gaffel van het wiel is zeker zo belangrijk als de band, de gaffel moet een top kwaliteit aan lagering hebben omdat het wiel anders niet wil zwenken. Onze gaffels zijn voorzien een zwenkkrans die voorzien zijn van dubbele geharde kogelbanen. Deze kunnen ook nog eens gesmeerd kunnen worden d.m.v. de geïntegreerde smeernippel. De vork is geproduceerd van de hoogste kwaliteit geperst staal. Ook zijn deze gaffels verzinkt chromatiseerd. De rem is ook oerdegelijk, deze kunnen ruw ingetrapt worden op de werkvloer.

 

Zwaarlast maatwerk

 

Telefoon: 0318-590507

E-mail: klantenservice@tegapo.nl

 

Ons winkel & afhaaladres is:

Apeldoornseweg 93

6731 SB Otterlo

Persoonlijk advies

Bel: 0318-590507 of mail naar klantenservice@tegapo.nl

Maandag tot vrijdag 08.00-17.00 uur, Zaterdag 08.30 - 12.00 uur

Partners BM winkels 1

Gebruik maken van deze website betekent dat u de Algemene Voorwaarden accepteert. Om Zwenkwielenwebwinkel.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.