Bezoek en afhaaladres        Service, advies en Garantie

Zwenkwieltjes nodig? Er zijn veel verschillende klein zwenkwieltjes verkrijgbaar. Dit kan voor meubels zijn maar ook voor andere toepassingen. Denk aan ladekastjes of afvalbakken. In deze situatie wil men graag wielen plaatsen zonder dat deze in het zicht zijn. U kunt ze met verschillende loopvlakken bestellen zodat ze geschikt zijn voor harde vloeren en zachte vloeren. U kunt ook een zwenkwiel plaatsen in combinatie met bokwielen zodat u een ideaal rijdend voorwerp kunt maken.

 

Apparaten zwenkwielenModellen

 

U kunt ook kleine wieltjes kopen om onder uw eetkamer stoelen te plaatsen. Kleine wieltjes kunt u ook plaatsen onder stoelen die op plavuizen rijden of laminaat. Ook bureaustoelwielen zijn uiterst geschikt om topkwaliteit wielen onder te plaatsen. Deze zijn er in ontzettend veel soorten. Bureaustoel wielen 10mm of bureaustoel wielen 11mm hebben wij beide in het assortiment. Ook voor ladewielen kunt u bij ons terecht.

 

StoelwielenBureaustoelwielenLadewielen

Persoonlijk advies

Bel: 0318-590507 of mail naar klantenservice@tegapo.nl

Maandag tot vrijdag 08.00-17.00 uur, Zaterdag 08.30 - 12.00 uur

Partners BM winkels 1

Gebruik maken van deze website betekent dat u de Algemene Voorwaarden accepteert. Om Zwenkwielenwebwinkel.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.